full screen background image

RADIO VIVA FM VA TRANSMITE LIVE, VINERI ȘI SÂMBĂTĂ, DE LA „SALONUL AUTO BUCOVINA”!

Distribuie

Radio VIVA FM vă prezintă cei mai renumiți dealeri auto din Moldova!

Viva Fm transmite live weekendul acesta, de la cel mai tare festival auto din Moldova, Salonul Auto Bucovina de la Suceava. Realizatorii de programe Viva FM se aliniază la grila de start, pe 17 și 18 iunie, începând cu ora 13,  pe esplanada Casei de Cultură, cu un program live plin de surprize.

Timp de patru ore, cele mai interesante evenimente vor fi transmise live, colegii de la Viva Fm suceava vor fi prezenți pe esplanada Casei de Cultură Suceava, unde vor întreține amosfera și îi vor premia pe participanții la cele două concursuri organizate de Viva Fm în parteneriat cu dealerii auto prezenți la eveniment.  Marea tombolă constă în două weekenduri la munte all inclusive, la hotlul „BELVEDERE” din VATRA DORNEI!

Timp de trei zile, peste 100 de modele, multe în premieră, ale celor peste 20 mărci auto vor putea fi admirate și testate.

Manifestarea este specializată în autoturisme, autoturisme de teren, vehicule utilitare ușoare, piese și accesorii auto; servicii financiare și asigurări. Pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, vor fi organizate prezentări ale celor mai noi modele de autoturisme, vor avea loc sesiuni de drive test și vizitatorii se vor putea bucura de oferte promoționale oferite la achiziționarea de mașini noi sau rulate și de oferte financiare pentru leasing sau asigurări auto.

Expoziția auto va putea fi vizitată între orele 10-18.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava. Viva Fm este partener media exclusiv al evenimentului iar programul live va fi transmis pe frecvențele Viva Fm din Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Botoșani.

Vă prezentăm programul evenimentelor:

Vineri, 17 iunie 2016
13:00 – 18:00 Emisiune live realizată de VIVA FM cu intervenții ale dealerilor participanți și momente artistice oferite de sponsorii evenimentului

Sâmbătă, 18 iunie 2016
10:00 Deschiderea expoziţiei
10:30 – 14:30 Sesiune Drive Test
13:00 – 18:00 Emisiune live realizată de VIVA FM cu intervenții ale dealerilor participanți și momente artistice oferite de sponsorii evenimentului

Duminică, 19 iunie 2016
10:00 Deschiderea expoziţiei
10:30 – 17:30 Prezentare mașini și Drive Test
18:00 Închiderea expoziţiei

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *