full screen background image

Radioul Sărbătorilor de Iarnă a realizat ultima transmisie live din acest an din Centrul Comercial Felicia!

Distribuie

În perioada 21 – 23 decembrie, între orele 14:00 – 17:00, Viva FM a transmis un program radio special din Centrul Comercial Felicia. Realizatorii de programe radio de la Dimineți animate și Viva Cafe: Andrei Giurgia, Alina Cojocaru , Andreea Ignat și Radu Căciulă, împreună cu reprezentanți din departamentul de marketing Viva FM s-au întâlnit cu ieșenii din Centrul Comercial Felicia și au oferit premii, veselie și urări de sărbători.

Astăzi a fost ultima zi din acest an în care Viva FM a realizat transmisie live din Centrul Comercial Felicia. Echipa Viva FM a fost în centrul mulțimii de ieșeni din galerie, care au ieșit să facă ultimele cumpărături de cadouri pentru cei dragi sau de bunătăți pentru masa de Crăciun. A fost o reală plăcere să ne întâlnim cu ascultătorii și să ne urăm reciproc toate cele bune, acum în preajma sărbătorilor. Ne bucurăm că am avut din nou ocazia să oferim super premii trecătorilor din Centrul Comercial Felicia: jucării de la magazinul Salamandra Kids, vouchere de cumpărături la magazinul Secuiana, carduri de cumpărături la magazinul DM și materiale promoționale oferite de Royal Print.

Primul concurs de astăzi a fost asigurat de DM (Drogerie Market). Bianca ne-a spus ce categorii de produse putem găsi în magazinele partenere și a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei.

dm2

Ștefan, un copil cuminte, a trecut împreună cu părinții lui pe la studioul nostru mobil din Centrul Comercial Felicia, a colindat și a povestit cum se pregătește el de serbare. Salamandra Kids i-a oferit cadou un trenuleț de jucărie.

?

Următorul concurs a fost organizat împreună cu partenerul nostru Secuiana, magazinul cu articole vestimentare exclusiv bărbătești. Alexandru a știut să ne spună corect ce produse putem găsi la magazinul Secuiana și a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 300 lei.

?

Lista cu premiile oferite în Centrul Comercial Felicia a continuat cu un nou card cadou oferit de DM. Mihaela s-a întâlnit cu echipa Viva FM și a recomandat produse de la magazinele partenere, iar noi i-am dăruit un card de cumpărături în valoare de 100 lei.
dm

Mulțumim Centrului Comercial Felicia pentru găzduire și tuturor partenerilor implicați în susținerea acestei campanii. Partenerii noștri: Salamandra Kids, Secuiana, Ani’s, Flower Power, DM și Royal Print au oferit frumoasele premii ce au ajuns la câștigători.

Cu zâmbetul pe buze, echipa Viva FM și-a luat rămas bun de la ascultători, dar și de la ieșenii cu care s-a întâlnit, față în față, în Centrul Comercial Felicia. Vă urăm încă odată Sărbători fericite alături de cei dragi și vă dorim să vă bucurați de cât mai multe momente frumoase!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza