full screen background image

Radu Căciulă

”Bun găsit!”. Sunt primele două cuvinte pe care le-am rostit când m-am auzit prima dată pe radio. Se întâmpla în urmă cu vreo opt ani, când am început să înțeleg acest fenomen. Radioul este și va rămâne cu siguranță, am spus-o mereu, nu doar acum, a doua mea dragoste.

Prima a fost sportul, o iubire ce nu dispare nicicând, va rămâne acolo toată viața pentru că este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Trăiesc din și pentru sport, vin dintr-o zonă în care sportul este la el acasă, Onești, un oraș superb în care m-am format și de care-mi este dor.

De cinci ani sunt ieșean, ieșean cu acte în regulă cum îmi place să spun. Iubesc Iașiul, m-am îndrăgostit de el cu doi ani înainte să mă stabilesc aici. Sunt absolvent de tehnică dentară și jurnalism și am început să cochetez cu media încă de prin liceu. În Iași, am trecut pe rând pe la Radio Vox T, Bună Ziua Iași, Radio Apollonia, Digi 24, DigiSport, Apollonia TV și Impact FM.

Acum am dat curs unei noi provocări, Viva FM, un post de radio care pentru mine este complet din toate punctele de vedere. Cu mine te întâlnești în fiecare zi la Viva Cafe alături de Andreea Ignat, în buletinele de știri și în emisiunea Sport Moldova. Deci, abia aștept să-ți spun: ”Bun găsit!”.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *