full screen background image

Radu și Andreea s-au întors pe băncile facultății

Distribuie

Aseară, colegii noștri de la Viva Cafe, Radu și Andreea, au mers la Universitatea ”Al. I. Cuza” din Iași, unde le-au vorbit masteranzilor de la New Media despre blogosferă, online și, bineînțeles, radio. Timp de două ore, Radu și Andreea au răspuns întrebărilor venite din partea studenților și au împărtășit cu aceștia din experiențele lor de viață. Radu și Andreea le-au transmis studenților principiile lor de viață, le-au povestit drumul parcurs în carieră și i-au îndemnat să întreprindă cât mai multe activități în afara orelor de la facultate, activități care să îi ajute în dezvoltarea lor personală și profesională.

Andreea le-a împărtășit studenților faptul că ea face parte din prima generație a specializării Comunicare și PR la UAIC și le-a vorbit despre cariera în PR, iar Radu le-a povestit despre Facultatea de Jurnalism pe care a terminat-o și despre proiectele personale demarate în această direcție. Andreea a vorbit despre blogurile sale – AndreeaIgnat.Info, BlogDeParinti.Info, Belva.ro – și despre proiectul de blogging ieșean Kooperativa, iar Radu a povestit despre cum au luat naștere cele două site-uri inițiate de el, SportMoldova.ro și GZM.

Amândoi le-au povestit studenților despre fascinația pentru radio și despre bucuria de a lucra împreună la Viva FM Iași. Radu și Andreea le-au explicat masteranzilor importanța calității în comunicare și cât de binevenit este un radio de calitate în comunitatea ieșeană. Ei au expus viziunea postului nostru de radio și au vorbit despre emoția transmisă prin vocea radioului, emoție pe care ei o emană în fiecare zi, de la 10:00 la 13:00, în Viva Cafe!

Dacă vreți să îi contactați pe Radu și Andreea, le puteți scrie un e-mail la vivacafe@vivafm.ro!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza