full screen background image

Restaurant Casa Vânătorului vă invită la concert!

Distribuie

Faimoasa formație Azur va susține sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu orele 20.00, un concert extraordinar la Casa Vânătorului! Biletele se pot găsi în locație, iar prețul acestora este de 40 de lei.
Mai multe detalii despre rezervări puteți obține la numărul de telefon 0756 032 550.

De zeci de ani, formaţia Azur cânta muzică de petrecere pe ritmuri balcanice. Azur este o cunoscută formație de muzică de petrecere din România, înființată în anul 1984 la Brăila. Totodată, este considerată prima formație care a cântat muzică lăutărească. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului românesc, fapt confirmat de discografia foarte bogată (peste 25 de albume).

“Mona”, “Regina nopţii”, “La o masă”, “Cenşăreasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Te-am crescut, copile”, “Șatra”, “Lanţul de iubire” – acestea sunt doar câteva dintre melodiile celebre care sunt apreciate şi acum la petrecerile de nunţi şi botezuri.

În Parcul Expoziției, Casa Vânătorului face din fiecare zi o sărbătoare. Sărbătorește atmosfera boemă a Copoului, în plină iarnă, clinchetul jucăuș al fulgilor de nea în prag și zâmbetul jucăuș al razelor de soare, ce întrepătrund crengile seculare ale castanilor.

Indiferent de anotimp, la Casa Vânătorului ieșenii au petrecut momente magice despre care s-au mai vorbit. Nu ratați concertul de sâmbătă și bucurați-vă alături de prieteni și familie de o seară pe cinste.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza