full screen background image

Distribuie

Creat din dorința de a duce experiența culinară la un alt nivel, restaurantul Salsa, singurul local din Iași cu specific mexican, îți propune un alt meniu culinar decât cel cu care ești obișnuit, tocmai pentru a mânca cu plăcere și pentru a reveni la ei cu drag.

Pentru serile în care ești în pană de idei în bucătărie sau te-ai plictisit de aceleași arome, încearcă ceva nou și diversifică-ți experiența culinară. Comandă la domiciliu o Quesadilla Cheesy sau un Burrito Chilli con carne, preparate după rețete autentice mexicane, din ingrediente sănătoase.

Se spune că Mexicul este o țară în care cuvântul ’’plictiseală’’ nu există. Nici la restaurantul Salsa nu ai cum să te plictisești datorită meniului variat, un adevărat carnaval de culori, arome, gusturi şi texturi: de la celebrii nachos cu salsa şi guacamole la varietatea de burritos, taquitos, fajitas şi tacos. Indiferent de alegerea făcută, preparatele vă vor încânta papilele gustative, garantat.

Până când ajungi în țara originară a acestor preparate, noi îți recomandăm restaurantul Salsa, unde poți experimenta și savura preparatele gătite cu ingrediente și sosuri importante direct din Mexic.

Nu ezita să-ți faci și pauza de masă, de la muncă, mai frumoasă savurând cea mai bună quesadilla din oraș și fă-ți curaj să încerci și sosurile specifice.

Pentru comenzi la domiciliu sună la numărul de telefon 0760013014, iar în aproximativ o oră, bucătăria mexicană este la tine acasă.

Atenție! Există riscul ca aceste preparate ce cândva erau noutăți pentru tine, să devină mâncarea ta preferată!

Restaurantul Salsa este situat pe Strada Sf. Lazăr, nr. 27, la parterul noii clădiri de birouri Amazon.
Pentru mai multe detalii și meniu, accesați: https://salsafood.ro/
Pentru comenzi la domiciuliu sunați la: 0760013014

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza