full screen background image

Restricții de circulație în această noapte pe b-dul Primăverii. Strada Sergent Grigore Ioan, închisă pentru două săptămâni

În noaptea de luni spre marţi, vor fi instituite restricţii de cir­culaţie pe b-dul Primăverii, în zona intersecţiei cu b-dul So­cola. Mă­sura este luată în condițiile în care lucrările la reţeaua de colectare a apelor pluviale continuă, infor­mează Direcţia Regională de Dru­muri şi Poduri. Direcţia adaugă că executantul lucrării va respecta măsurile de semnalizare a pe­rimetrului, precizate în avizele emise de Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Iaşi.

De asemenea, circulația va fi oprită complet pe strada Sergent Gri­gore Ioan pentru două săptă­mâni. Trecerea la nivel peste calea ferată de la fosta BJATM intră în refacere totală, de la schimbarea traverselor şi şinelor de tren până la înlocuirea dalelor de beton. Strada va fi redeschisă cel mai târziu luni, 4 iunie. În acest timp, traficul va fi deviat pe cele două pasaje, „Octav Băn­cilă“ (unde accesul vehiculelor grele e res­tric­ţionat), respectiv „Alexandru cel Bun“.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *