full screen background image

Restricții de circulație pe străzile din Iași în perioada următoare

Distribuie

Organizarea în zona Palatului Culturii a concertelor incluse în cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional al Educației zona Palatului Culturii impune o serie de modificări și restricții de circulație.

Astfel, până luni, 21 mai, la ora 24.00, se închide circulația auto, funcție de necesități, între liniile de tramvai și str Anastasie Panu. De asemenea, între 17 și 20 mai, între orele 15.00 și 24.00, se închide circulația auto pe str. Anastasie Panu și str. Palat, funcție de necesități. Circulația tramvaielor pe str. Anastasie Panu și str. Palat va fi oprită în zilele de 17, 19 și 20 mai, între orele 18.00 și 24.00, iar vineri, 18 mai, între orele 16.00 și 20.00.

Pentru buna desfășurare a Marșului Absolvenților de vineri, 18 mai, se impune instituirea de restricții de circulație între orele 17.00 și 19.00, funcție de necesități, pe următoarele străzi inluse în traseele parcurse de participanți:

– Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” – al. Gr. Ghica Vodă – bd. Carol I – Piața Mihai Eminescu – str. Gavriil Musicescu – Piața Unirii – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Anastasie Panu (Casa Pătrată);

– Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – bd. Carol I – Piața Mihai Eminescu – str. Gavriil Musicescu – Piața Unirii – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Anastasie Panu (Casa Pătrată)

– Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T Popa” (Piața Națiunilor) – bd. Independenței – Piața Mihai Eminescu – str. Gavriil Musicescu – Piața Unirii – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Anastasie Panu (Casa Pătrată);

– Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” – bd. Tudor Vladimirescu – str. Elena Doamna – str. Anastasie Panu (Casa pătrată);

În altă ordine de idei, în vederea organizării evenimentelor Forza Zu și FIE Sport Gym din zilele de sâmbătă, 26 mai, și, respectiv, duminică, 27 mai, parcarea din fața Palatului Culturii va fi eliberată între 20 mai, de la ora 24.00, până pe 20 mai, la ora 24.00. Totodată, circulația auto va fi închisă, funcție de necesități, între liniile de tramvai și str. Anastasie Panu între 21 mai, de la ora 24.00, până pe 28 mai, la ora 24.00. Circulația tramvaielor pe str. Anastasie Panu și str. Palat va fi oprită între 25 mai, de la ora 18.00, până pe 27 mai, la ora 18.00. Circulația auto va fi închisă, funcție de necesități, pe str. Palat și str. Anastasie Panu în ziua de sâmbătă, 26 mai, între orele 16.00 și 24.00, și duminică, 27 mai, între orele 11.00 și 15.00.

În fine, pentru buna desfășurare a Festivalului de Artă și Zbor Hangariada, organizat de Aeroclubul Român „Alexandru Matei” din Iași, se vor institui restricții de circulație, funcție de necesități, în perioadă 25 – 28 mai, între orele 9.00 și 2.00, pe str. Aviației, str. Aterizaj și arterele adiacente.

Deciziile punctuale privind restricționarea circulației rutiere vor fi luate de Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza