full screen background image

Revelion de poveste La Castel!

Distribuie

Jocuri de lumini, muzică incendiară, constelații de dorințe și dans în timp. Aceasta este expozițiunea celei mai așteptate petreceri ale anului: REV Party!

Time Capsule se anunță a fi o noapte dintre ani care va rămâne o viață întipărită în amintirea dumneavoastră. Decorațiunile de poveste vă vor purta în timp și vor da viață amintirilor, care se vor revărsa ca o simfonie de emoții pe 31 Decembrie, începând cu ora 21:00.

Band-ul Mirel Manea, Taraful Domnesc și DJ Cristi Ciobanu vă vor oferi un concert extraordinar în cele 3 săli ale petrecerii: Castel Ballroom, Terasa Turnurilor și Sala Regală.

Surprizele se vor ține lanț, începând cu Capsula Timpului și continuând cu Tombola, care va aduce magia cadourilor în noaptea de Revelion. Astfel, prin participarea la petrecere, puteți câștiga un weekend la Therme Bucuresti, cu cazare la Phoenicia Grand Hotel**** (Castel Ballroom), o rochie desprinsă din basme, din noua colecție toamnă-iarnă a Atelierului de creație vestimentară EDITH VAL (Terasa Turnurilor) și o ținută de ceremonie made to measure, marca Elegant (Sala Regală).

Castel Ballroom – 400 RON (Include 4 feluri de mâncare și Open BAR)
Terasa Turnurilor și Sala Regală – 350 RON (Include 3 feluri de mâncare și OPEN BAR)

Rezervări la numărul de telefon 0232 225 225 / 0749 225 220 și la adresa de e-mail rezervari@lacastel.ro

Mai multe detalii despre acest eveniment aici: http://hotel.lacastel.ro/evenimente/revelion-2019/

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza