full screen background image

AUDIO: RIUF 2018. Organizatorii au adăugat un nou eveniment în cadrul târgului de universități

Distribuie

Târgul Internațional de Universități RIUF ajunge pe 22 martie la Iași, iar elevii și studenții vor putea afla informații despre programele de studiu din România și din străinătate și pot discuta cu reprezentanții oficiali ai universităților sau cu studenți și absolvenți români ai universităților prezente la eveniment.

RIUF – The Romanian International University Fair este cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est și implică reprezentanții de la peste 150 de universități din întreaga lume. Participanții vor putea afla care sunt cele mai profitabile domenii în care vor putea lucra sau ce program de studiu li se potrivește.

În cadrul târgului, organizatorii au adăugat un nou eveniment – Conferința YOU Forum, în care participanții vor putea lua parte la paneluri de discuții sau workshop-uri coordonate de specialiști din Iași. Pentru a participa la YOU Forum Iași, te poți înscrie aici.

Evenimentul va avea loc la Palas Congress Hall (Str. Palas 7A, în incinta Palas Mall), joi, 22 martie, de la 11:00 la 17:00.

Firuța Slevoacă, PR&Marketing la RIUF Iași, a discutat cu matinalii Andrei Giurgia și Șerban Vornicu și are toate detaliile despre târgul de la Iași:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza