full screen background image

Rocanotherworld 2018: Prințul Nicolae al României, ambasador oficial al festivalului caritabil de muzică, artă și gastronomie

Distribuie

Festivalul caritabil de muzică, artă și gastronomie „Rocanotherworld” se va desfășura la Iași în perioada 22-24 iunie. Prințul Nicolae al României va participa în calitate de ambasador oficial al festivalului caritabil de muzică, artă și gastronomie, organizat în memoria ieșeanului Ioan Dan Niculescu. Această a treia ediție aduce la Iași peste 60 de artiști și DJ români și internaționali, workshopuri, street food și activități caritabile.

Festivalul se va desfășura în două locații complementare: Pârtia De Schi și Genesis. Pe scenele de anul acesta ale festivalului vor urca: Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, Argatu’ & Mos Martin, Bodark, Byron, Chasing I, Denorm, Domino, E.M.I.L., Eyedrops, Exit Empire (Cehia), Jurjak, Moonlight Breakfast, Nava Mama, Noua ani lumina, Neuronspoiler (UK), PIXELS, Suie Paparude, (Rep.Moldova), Toulouse Lautrec, The Amsterdams, Urma, We Singing Colors.

Donațiile vor fi direcționate către HALA FIX, cel mai mare teatru independent din țară și către un fond pentru proiecte și artiști independenți. Găsiți întregul program al festivalului aici.

Festivalul a debutat în 2016, iar ediția de anul trecut a adunat 25.000 de participanți și 60 de artiști. Toate veniturile din urma evenimentului au fost donate către Casa Share și padocurile de animale din Iași.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza