full screen background image

AUDIO: Eveniment caritabil pe 23 februarie, organizat pentru dotarea Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași

Cele 5 cluburi Rotary din Iași (Rotary Iași, Rotary Iași 2000, Rotary Iași Curtea Domnească, Rotary Iași Copou, Rotary Iași Junimea) organizează Gala Caritabilă RotaCardio sâmbătă, 23 februarie, ora 18.00, la Restaurant „ Hotel Restaurant La Castel” (Sala Castel Ballroom). Ulterior incendiului devastator din aprilie 2018 care a afectat Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu”, cluburile Rotary și-au stabilit o nouă misiune: sensibilizarea opiniei publice și colectarea de fonduri în vederea susținerii eforturilor de reabilitare și extindere a unității medicale.

Scopul evenimentului este de a colecta suma de 120.000 de lei, contribuție necesară din partea comunității locale pentru ca Rotary International și Fundația Rotary să poată finanța achiziția unui sterilizator în valoare totală de 1.000.000 lei.

Aparatul este absolut necesar pentru ca unitatea medicală să poată oferi din nou tratament la standarde europene pacienților copii și adulți, cu boli cardiovasculare congenitale sau dobândite, de pe teritoriul regiunii Nord-Est.

Toate detaliile despre acest eveniment le aflați de la Cintia Colibaba, președinte Club Rotary Iași:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *