full screen background image

S-au emis autorizații pentru reabilitarea infrastructurii de tramvai din mai multe zone ale Iașului

Distribuie

Primăria Municipiului Iași a eliberat mai multe autorizații de construire și certificate de urbanism necesare demarării mai multor proiecte de infrastructură.

Astfel, s-au emis autorizațiile de construire care privesc reabilitarea infrastructurii de tramvai din mai multe zone ale orașului. Este vorba despre proiectul „Reabilitarea infrastructurii de tramvai în Municipiul Iași – Reorganizarea circulației pe bulevardul Tudor Vladimirescu”, care prevede execuția lucrărilor de construcții și instalații aferente liniei de tramvai intersecție Bucșinescu – bulevardul Tudor Vladimirescu – intersecție Calea Chișinăului, reabilitarea podului Tudor Vladimirescu și achiziționarea a șapte tramvaie. Valoarea totală a proiectului este de 113.742.261 lei, inclusiv TVA.

De asemenea, s-au emis autorizațiile de construire și pe alte trei tronsoane din cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii de tramvai în Municipiul Iași”, anume Cinci Drumuri – strada Pădurii – strada Nicoriță, Piața Podu Roș – intersecție cu bulevardul Primăverii și bulevardul Virgil Săhleanu – intersecție cu bulevardul Metalurgiei – rond Țuțora. Valoarea totală a acestui proiect, care implică și achiziționarea a cinci tramvaie, este de 114.284.517,70 lei, inclusiv TVA.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza