full screen background image

SÂMBĂTĂ, 16 MARTIE 2019, ÎNCEPÂND CU ORA 19:30 VA AVEA LOC CONCERTUL CARITABIL VOCAL-SIMFONIC “INIMI PENTRU INIMI” – Requiem-ul în re minor pentru soliști, cor și orchestră, KV 626 de W. A. Mozart

Episcopia Romano-Catolică Iași în parteneriat cu Centrul Diecezan Caritas Iași are deosebita plăcere de a anunța Concertul Caritabil vocal-simfonic “Inimi pentru inimi”Requiem-ul în re minor pentru soliști, cor și orchestră, KV 626 de W. A. Mozart, ce va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019 începând cu ora 19:30 la Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iași.

Concertul va fi susținut de cele două ansambluri ale Filarmonicii „Moldova” Iași – Orchestra simfonică și Corul academic „Gavriil Musicescu”.

Dirijor: maestrul Horia Andreescu

Scopul acestui concert este strângerea de fonduri pentru refacerea și reluarea activității la Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași, grav afectat în urma unui  incendiu.

La finalul concertului, puteți oferi darul dumneavoastră în urnele speciale care vor fi amplasate la ieșirea din Catedrală.

Parteneri: Filarmonica Moldova Iași, Primăria Municipiului Iași, Institutul de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași

Parteneri media: Apollonia TV, Evenimentul Regional al Moldovei, Radio Iași, Ziarul de Iași, Radio Maria, Viva FM.

Bolile de inimă nu așteaptă!

Institutul de Boli Cardiovasculare este singurul centru din zonă care oferă servicii de chirurgie cardiovasculară, tratament chirurgical al malformațiilor congenitale la copii și adulți, electrofiziologie și implantare de dispozitive cardiace și tratament intervențional al fibrilației atriale.

Din nefericire, un incendiu a distrus mare parte din spațiile unde funcționează Institutul de Boli Cardiovasculare Iași, iar unitatea a fost parțial închisă, activitățile chirurgicale fiind sistate. Lista de așteptare cu pacienți care au neapărată nevoie de o intervenție pe cord deschis este în creștere, iar personalul medical care a salvat nenumărate vieți de-a lungul timpului, nu are unde să își desfășoare activitatea.

Așadar, este necesară în regim de urgență alocarea de resurse financiare și umane pentru refacerea și redeschiderea unității medicale. Doar un sterilizator, de importanță maximă în realizarea operațiilor pe cord, are un cost uriaș de 240.000 euro.

Apel pentru salvarea Institutului de Boli Cardiovasculare Iași!

În fața gravelor probleme de sănătate cu care se confruntă cât mai mulți semeni de-ai noștri, simțim chemarea de a ne implica, de a interveni, ca oameni, ca și creștini. Prin urmare, avem speranța că veți răspunde cu generozitate la acest apel de suflet, adresat tuturor pentru ajutorarea celor bolnavi, ca semn concret de fraternitate.

Vă invităm să contribuiți prin participarea la acest eveniment și împreună să facem un pas important pentru salvarea Institutului de Boli Cardiovasculare Iași.

Va fi un eveniment plin de căldură și armonie care ne va transmite bunăstare și emoție tuturor!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *