full screen background image

#CafeONAIR: Nicoleta Bunduc, de la jurnalism la PR și povești scrise cu empatie. “Saniting” sau drumul sănătos al jurnalismului social

Ediția din 10 februarie 2019 a emisiunii #CafeONAIR a avut-o ca invitată pe Nicoleta BUNDUC.

Nicoleta este Fondator al proiectului de jurnalism independent Saniting, a scris cartea 10 Povești și colecționează povești de viață prin care militează pentru echilibru emoțional și pentru puterea comunității.

Nicoleta își propune să ne arate cum ne putem regăsi echilibrul după etape dificile din viață și își dorește chiar să construiască un centru de suport pentru echilibru emoțional, în timp. 

Saniting, fiind un proiect de voluntariat, a câștigat premiul Proiectul Anului, la categoria Social, la Gala Voluntarului Ieșean, organizată de Casa de Cultura a Studentilor Iasi în anul 2018.

Nicoleta este și trainer de comunicare și inteligență emoțională și PR Manager la Petran Music School, fost jurnalist la Ziarul de Iasi și Digi24.

RECOMANDĂRILE DE CARTE

Corina Giurgia a recomandat volumul Papesa Ioana, de Emmanouil Roidis, apărut în 2018 la editura Vellant. Cartea este ca un hohot de râs în biserică și aduce în fața noastră povestea documentată a singurului Papă femeie din istorie.

De asemenea, printre recomandări, este și revista de proză scurtă iocan

 

Ascultați înregistrarea emisiunii aici:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *