full screen background image

Distribuie

Știm că vă este dor de acele zile în care singurul scop era să ieșiți la joacă cu prietenii, așa că, în perioada 28 mai – 1 iunie, puteți călători în lumea copiilor, unde zâmbetele și distracția sunt la ele acasă, iar grijile sunt lăsate la o parte.

La Viva FM, vă așteaptă o săptămână întreagă de distracție, plină de concursuri şi presărată cu momente amuzante.

Sărbătoriți cu noi ”Săptămâna copilului la Viva FM”, pentru că o zi nu e de ajuns să le mulțumim celor mici pentru bucuria pe care o aduc în viețile noastre.

Îndemnați-vă copilul să intre în direct la telefon 0332 44 33 66 pe frecvențele Viva FM, zilnic, la emisiunea matinală ”Dimineți animate”(7:45 ora de concurs), și să spună o poezie sau să ne cânte, iar noi îl premiem cu pachete surpriză oferite de partenerii campaniei. Dacă nu reușiți să intrați în direct la radio, așteptăm mesaje cu înregistrări ale poeziilor sau cântecelelor interpretate, pe pagina noastră de Facebook, Viva FM Iași.

Mai mult decât atât, de 1 iunie, la Viva FM vom difuza muzică pentru copii și programe speciale, menite să vă amintească cât de minunată și plină de peripeții este copilăria.

Mulțumim partenerilor noștri de distracție: AvonJunior&Family Dental Center, Motel Bucium și Promer Group.

De 1 iunie, Viva FM dă în mintea copiilor!

                                                                        
ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza