full screen background image

Crăciun în Atrium cu Viva FM!

Distribuie

După ce pe 11 decembrie i-am ascultat live pe întreaga rețea Viva FM, cântăreții din corul „Luceafărul”, coordonat de prof. Anca Apetroaiei, de la Palatul Copiilor Iași, au revenit vineri în Palas Mall Iași să susțină spectacolul „Crăciun în Atrium”.

De data aceasta, cei mici s-au împărțit în trupe și au încântat spectatorii din Palas Mall și ascultătorii Viva FM cu colinde precum „Unde-i Moșu” (trupa mică), “Once upon a December” (trupa mijlocie) ori „Vis de iarnă” (trupa mare). Dacă data trecută au fost un cor unitar, cântând în același glas colindele de Crăciun, acum cei mici ne-au surprins cu un program diversificat, venind și cu duete și solo-uri. Și profesorul coordonator, Anca Apetroaiei, a intrat în jocul cântecului, făcând un duet cu Daria Bahrin.

La final, pentru magia spectacolului și pentru frumusețea cântecelor, Moș Crăciun le-a făcut o vizită cântăreților, aducându-le cadouri și diplome.

Evenimentul a încheiat seria transmisiilor „Crăciunul în Atrium”, dar Viva FM rămâne radioul sărbătorilor de iarnă, așa că stați pe frecvențele noastre, ca noi să vă putem ura sărbători frumoase și fericite!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *