full screen background image

Seară de documentar la SFR 2016

Distribuie

În cadrul festivalului Serile Filmului Românesc, vineri, 6 mai, de la ora 23, în Underground The Pub Iași, va avea loc proiecția documentarului „Viaţa între două filme”(2015). La eveniment vor fi prezenți ambasadoarea festivalului, doamna Irina – Margareta Nistor și documentaristul Dragoş Zămosteanu, care sunt protagonista și realizatorul acestui documentar.

„Viaţa între două filme” prezintă un mic fragment din odiseea uneia din cele mai fine cunoscătoare a celei de a şaptea arte din România. Împreună cu Irina-Margareta Nistor, „plecăm” într-o excursie în lumea magică a filmului și a teatrului. Un film despre… filme, dar și despre o viață dedicată celei de a șaptea arte.”
Dragoș Zămosteanu este și traducător, având ca rezultat „În ce cred cei care nu cred” și un fragment din „Dicționarul gândirii sociologice”, la Editura Polirom. Două dintre filmele sale, „Viața între două filme” și „Ella Urmă. Povestea unei vieți” (2013) au fost selectate la Festivalul Internațional de Film Documentar, iar primul și la Festivalul de Film Românesc de la Montreal în 2014.

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

 

Mai multe detalii despre toate evenimentele din cadrul festivalului găsiți pe http://www.festivalsfr.ro

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza