full screen background image

Seminar gratuit pentru pacienții oncologici români, organizat de Wiener PrivatKlinik la Iași

Pentru al doilea an consecutiv, spitalul vienez Wiener PrivatKlinik organizează la Iași seminarul ”Metode inovatoare de diagnostic și tratament al cancerului în 2019”. Evenimentul are loc pe 8 noiembrie, începând cu ora 9:30, în Palas Mall (Sala Vivaldi, etaj 2 – deasupra magazinului H&M, str. PALAS, nr. 7A). 5 experți, inclusiv reputatul prof. dr. Christoph Zielinski, vor prezenta persoanelor prezente în sală Metode INOVATOARE de diagnostic și tratament al cancerului diagnosticat atât în stadiu incipient, cât și în stadiu avansat. Totodată, specialiștii vor răspunde la întrebările persoanelor prezente în sală.

Printre temele abordate în cadrul seminarului vor fi: factorii de risc și depistarea timpurie a cancerului prin endoscopie, diagnosticul radiologic și tratamentul chirurgical al cancerului colorectal și inovații în metodele de tratament al cancerului, printre care noul tratament personalizat – radioterapia stereotactică (SART), un tip avansat de radioterapie, care oferă un grad ridicat de precizie, siguranță și eficiență. De asemenea, participanții pot afla de la reprezentanți ai spitalului WPK detalii atât despre tratamentele și investigațiile de ultimă generație disponibile la Viena, cât și despre asistența oferită de către departamentul de pacienți internaționali pentru accesarea facilă a acestor servicii medicale.

Seminarul va fi prezidat de Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, specialist în oncologie medicală, imunoterapie și tratamentul personalizat al cancerului, Medic Coordonator al WPK Central European Cancer Center, Președinte al Diviziei Clinice de Oncologie, Departamentul de Medicină, Universitatea de Medicină din Viena și Președinte în cadrul Grupul Oncologic de Cooperare pentru Europa Centrală și de Est.

Speakeri în cadrul evenimentului vor fi:

Prof. Univ. Dr. Wolfgang Sieghart – medic specialist în gastroenterologie și medicină internă;
Prof. Univ. Dr. Johannes Sailer – medic specialist în radiologie intervențională și microterapie;
Prof. Univ. Dr. Harald Rosen – medic specialist în chirurgie generală;
Prof. Univ. Dr. Gabriel Kacso – medic primar specialist în radioterapie și oncologie medicală.

Centrul Academic WPK Central European Cancer Center este primul centru privat de diagnostic și tratament oncologic din Europa Centrală și de Est care oferă un nivel de complexitate medicală la nivelul clinicilor universitare de top. Aici este practicată medicina modernă bazată pe dovezi, de către o echipă interdisciplinară de experți de înaltă clasă în discipline de la diagnoză, incluzând specialiști în CT, RMN și PET-CT, patologie moleculară și radiologie intervențională, la specialiști în oncologie medicală și chirurgie oncologică. Pacientul are acces la servicii integrate în spectrul oncologic – de la evaluarea riscului de cancer, identificarea timpurie, diagnosticare și tratament, până la asistență medicală ulterioară, în cazurile complexe deciziile terapeutice fiind luate în cadrul unei comisii oncologice interdisciplinare. De asemenea, persoanele care au primit diagnosticul de cancer pot beneficia de o a doua opinie medicală (second opinion) cu privire la diagnostic și tratament din partea unui grup de medici cu înaltă specializare și reputație internațională.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *