full screen background image

SFR 2016 aduce în atenția publicului Festivalul de Teatru „Grigore Vasiliu Birlic”

Distribuie

În cadrul festivalului Serile Filmului Românesc va fi prezentat Festivalul de Teatru „Grigore Vasiliu Birlic” de la Fălticeni, organizat și inițiat de Asociatia FalticeniCultural. În cadrul evenimentului va avea loc și spectacolul de teatru al trupei „Birlic”: „Despre amor, omor și umor”, regia: Ovidiu Cuncea, Reprezentația se va desfășura la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași, pe data de 5 mai 2016.

Festivalul de Teatru „Grigore Vasiliu Birlic” are loc în Fălticeni, Suceava. Programul acestuia include reprezentații de spectacole și workshop-uri realizate cu studenții și profesorii de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București (UNATC). De asemenea, în fiecare seară a festivalului are loc o prezentare a unui film de cinematică sau a unui film a cărui premieră a avut loc recent. Anul trecut o parte din invitații festivalului au fost: Draga Olteanu Matei, Adela Mărculescu, Dorel Vişan, Catrinel Dumitrescu, Marius Bodochi, Ileana Popovici, Șerban Marinescu, Dan Tudor, Ovidiu Cuncea, Gheorghe Balint, Mihai Pînzaru-Pim, Carmen Olaru, Lorette Enache și alții.
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Întâlnirea cu organizatorii festivalului deschid oportunități de colaborare și voluntariat pentru doritori și pasionați de teatru.

Mai multe despre acest eveniment, precum și despre toate celelalte evenimente din cadrul festivalul, vă stau la dispoziție pe site-ul oficial al festivalului www.festivalsfr.ro

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza