full screen background image

Simona Patraș: De la nevoie la pasiune în food blogging

Distribuie

Vinerea noastră a fost mai delicioasă și, totodată, mai sănătoasă, pentru că în Viva Cafe a venit Simona Patraș, food blogger și membru Kooperativa 2.0 Iași. Simona ne-a povestit cum s-a apucat de gătit, mai mult de nevoie și cum a transformat nevoia în pasiune. Simona s-a nișat pe gătitul raw vegan, concentrându-se pe ceea ce îi place să gătească cel mai mult, dulciuri raw vegan.

Simona ne-a împărtășit cu ce anume a ajutat-o blogul până acum și ce presupune publicarea unei rețete cu fotografie pe blog, de la cumpărarea ingredientelor și inventarea rețetei, până la fotografiat și postat.

Am rugat-o pe Simona să ofere și câteva recomandări pentru cei aflați la început de drum în ale gătitului, care vor, totodată, să își expună această pasiune și pe blog. Am mai aflat care au fost cele mai citite rețete de pe blogul său, la ce cursuri de gătit mai participă și, mai ales, care este implicarea sa în campaniile umanitare, în colaborările cu ONG-urile, dar și în realizarea de meniuri sănătoase pentru restaurante și grădinițe.

Cât timp intrați pe blogul Simonei și vă bucurați de rețete delicioase, ascultați și interviul integral de mai jos cu Simona Patraș din Viva Cafe!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza