full screen background image

Sofia Birou de Traduceri Iași facilitează comunicarea dintre o delegație columbiană și autoritățile române

Sofia Birour de Traduceri Iași asigură, în această perioadă, servicii de interpretariat, pentru a facilita comunicarea dintre delegația columbiană din cadrul Autorității Metropolitane Aburra Valley și reprezentanții autorităților române.

La Iași, timp de două zile, sunt programate discuții despre obiective strategice în proiect. În perioada anterioară, discuții de acest gen au avut loc în Piatra Neamț, Suceava și Stânca-Costești. Vizita face parte din Programul de Cooperare Urbană Internațională: Regiuni și orașe durabile și inovative – Acțiuni Regionale America Latină și Caraibe, finanțat de Comisia Europeană prin Instrumentul de Politici Externe.

Din agenda programului fac parte o serie de vizite în regiunea Nord-Est. Printre acestea se numără: o vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturza” Iași, la Primăria Municipiului Suceava și Primăria Municipiului Piatra Neamț. De asemenea, delegația din Columbia a efectuat o vizită la Barajul Stânca-Costești, aflat la granița României cu Republica Moldova.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *