full screen background image

Soluții practice pentru a fi în legalitate!

Distribuie
Renata Mihaela Marin, Șef Serviciu Starea Civilă Iași, a fost prezentă în ”Viva Justiția”, emisiunea juridică moderată de Maria Păduraru. Ediția prezentă a dezbătut împreună cu ascultătorii cele mai dificile probleme cu care se confruntă aceștia pe perioada verii, în ceea ce privește legalitatea actelor.
De altfel, specialistul invitat în radio a oferit cele mai bune variante la aceste situații deloc de neglijat, probleme care afectează programul de vacanță al cetățenilor care se reîntorc în vacanța de vară în țară, al cetățenilor din țară cărora le-au expirat actele de identitate dar și al funcționarilor de la Starea Civilă și de la Serviciul de Evidență a Populației.
Așadar, pe scurt, ediția juridică a dezvoltat soluții eficiente cu privire la eliberarea cărții de identitate (provizorie și definitivă), înregistrarea nașterii, depunerea dosarului de căsătorie, transcrierea certificatelor de naștere și alte aspecte importante din domeniu. Specialistul ediției a oferit, de asemenea, câteva sfaturi importante pentru a trece cu bine de această perioadă de vară aglomerată.
Vă invităm să urmăriți ediția din data de 5 iunie 2017 la link-ul următor:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza