full screen background image

Specialiști de top la cea de-a doua ediție a Conferinței #WebBiz

Distribuie

Miercuri, 27 septembrie 2017, de la 9:00 la 17:00, va avea loc cea de-a doua ediție a Conferinței #WebBiz – „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Iași. Pentru al doilea an consecutiv, Viva FM este partener media al evenimentului.

Conferința #WebBiz 2017 este un eveniment complex de dezvoltare a afacerilor în mediul online. Domeniile pe baza cărora se va discuta sunt: branding și design, web design și e-commerce, comunicare și promovare, marketing online și social-media.

În cadrul acestui eveniment, participanții vor putea afla cum se folosesc instrumentele pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online: tehnici, strategii, mecanisme, tendințe care să stimuleze, să inspire și să dezvolte profesional reprezentanții mediului de afaceri local, specialiști din domeniu și pasionații de noile trenduri online.

La Conferința #WebBiz 2017, speakerii vor prezenta noile tendințe și strategii de succes utilizate în mediul online. Specialiștii din industria online vor împărtăși experiențele proprii pentru publicul participant. Printre speakerii care vor fi prezenți se vor regăsi reprezentanți ai companiilor și agențiilor din industria online din Iași.

Biletele Early Bird sunt în valoare de 125 lei, putând fi achiziționate în perioada 20 august – 15 septembrie. În preț sunt incluse: accesul la conferință și la sesiunile evenimentului, mapa participantului, pauzele de cafea și prânz, ședințele de networking.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, poate fi consultată pagina web: www.mbevent.ro sau vă puteți adresa la adresa de e-mail: office@mbevent.ro și la numărul de telefon: 0748247737.

La prima ediție a Conferinței #WebBiz s-au adunat peste 80 de participanți. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul a 17 parteneri, iar 12 speakeri au împărtățit strategii de success din mediul online.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza