full screen background image

Sportul ieșean, încotro?

Prima ediție a emisiunii Sport Moldova l-a adus la microfonul Viva Fm pe primarul Iașului, Mihai Chirica, cel care le-a vorbit ieșenilor despre planurile sale de viitor în ceea ce privește sportul ieșean. Cel mai important subiect atins de Radu Căciulă și cel mai apropiat în timp în privința realizării a fost schimbarea numelui echipei de fotbal, care ar putea redeveni Politehnica Iași.

Oficialii din Copou vor afla joi, 7 iulie, de la Federația Română de Fotbal, dacă în următorul sezon de Liga 1 echipa fanion a Iașului va juca sub denumirea de Politehnica sau va continua cu numele sub care s-a calificat pentru prima dată în istorie într-o cupă europeană.

Mihai Chirica a vorbit și despre construirea unei noi baze sportive la Iași, despre posibilitatea de a ceda echipa de fotbal unui investitor privat, dar și despre planurile sale de viitor în ceea ce privește celelalte sporturi.

Primarul Iașului a anunțat în exclusivitate la Sport Moldova și faptul că din acest sezon, municipalitatea s-ar putea implica și la unul dintre cluburile cu cea mai bogată istorie din sportul ieșean, echipa de volei feminin, Penicilina Iași.

Urmărește aici înregistrarea video cu Mihai Chirica în emisiunea Sport Moldova cu Radu Căciulă:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *