full screen background image

Staţiile de transport în comun vor avea copertine

Distribuie

În cadrul programului general de modernizare a transportului public, Primăria Municipiului Iași a organizat o licitație pentru achiziția a 10 copertine pentru peroanele stațiilor. Deschiderea ofertelor a avut loc pe 18 iunie, iar valoarea estimată a procedurii a fost de 168.067 lei, fără TVA (199.999,73 lei, cu TVA).

Copertinele vor avea o lungime de 6 metri, o lăţime de 1,45 metri şi o înălţime de 2,9 metri. Structura de rezistenţă va fi realizată din ţevi pătrate şi rectangulare din oţel inoxidabil, asamblate prin sudură. Copertinele vor fi prinse în fundaţii din beton.

Perioada maximă de livrare a celor 10 copertine este de trei luni. În prezent, autorităţile caută să stabilească amplasamente pentru aceste copertine, prima luată în calcul fiind staţia nouă din zona Casei Dosoftei.

Nu ne oprim aici. Toate staţiile de transport în comun vor avea copertine. Acest proces de amenajare va continua şi pe parcursul anilor viitori, până când vom putea să putem spune că absolut toate staţiile de transport în comun din Iaşi au acoperiş”, a declarat primarul Mihai Chirica într-o conferință de presă.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza