full screen background image

Studenți ieșeni, premiați la Agronomiada 2017

Distribuie

39 de studenți ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași au fost premiați în cadrul competiției naționale „Agronomiada” 2017, organizată în perioada 4-7 mai, la USAMV din București.  

Evenimentul studențesc, devenit o tradiție și aflat la cea de-a XXIX-a ediție, a constat într-o competiție la mai multe discipline profesionale și patru secțiuni sportive. Astfel, delegația USAMV Iași formată din 50 participanți a obținut rezultate excelente pe parcursul celor 4 zile de concurs – 24 de premii și mențiuni: șapte locuri I, șase locuri II, patru locuri III și șapte mențiuni. Printre participanții ieșeni la „Agronomiada” 2017, s-a remarcat Delia Achiței, studentă în anul III, Facultatea de Horticultură, specializarea Ingineria Mediului, care a susținut o lucrare despre poluarea apei și a solului și care a obținut locul I.

La ediția AGRONOMIADA 2016, care a avut loc la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Craiova, delegația USAMV Iași formată din 36 de studenți s-a întors cu 18 premii și mențiuni.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza