full screen background image

Super concurs Viva Fm și Cotnari Rally Iași

Distribuie

În perioada 8 – 10 septembrie va avea loc Raliul Iașului 2016, eveniment la care Viva Fm este partener media. Peste 40 de echipaje se vor întrece în competiția organizată de Asociația Sportivă XS Motorsport, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași și Cotnari.

În perioada 24 august – 10 septembrie, trimite SMS la 0753.100.300 cu textul Cotnari Rally Iași și frecvența Viva FM Iași (105 FM), iar în fiecare marți și joi, în Viva Trafic (cu Sorin Cimbru), între 13.00 și 17.00, poți câștiga prin tragere la sorți un bax de vin Cotnari și un kit cu soluții de întreținere auto oferit de PRO X.

Joi, 8 septembrie, Raliul Iașului 2016 va începe cu Proba SuperSpecială Râpa Galbenă, după care echipajele vor goni prin Pasajul Mihai Eminescu și pe Bulevardul Independenței.

Ziua a doua a întrecerii va cuprinde 4 probe speciale, adică câte două treceri pe Cioca Boca și Madârjac. În a treia zi, sâmbătă, caravana revine în apropierea orașului, în zona Bucium. Acolo se află probele Păun și Dobrovăț, care vor fi traversate de câte două ori, avand două puncte de maximă spectaculozitate la săritorile artificiale, special amenajate pe proba Dobrovăț (Power Stage), una în apropierea startului din localitatea Dobrovăț, loc unde va fi amenajat și un punct de alimentație publică, cu grătare, băuturi, mâncare făcută la ceaun, iar la capătul celalalt, pe raza comunei Ciurea (sat Slobozia), unde autoritățile locale vă așteaptă cu o petrecere câmpenească, cu muzică live și puncte de alimentație publică pe parcursul întregii zile. Tot aici se va desfășura ceremonia de premiere a celor mai rapizi piloți pe ultima trecere pe aceasta probă.

Sosirea festivă și festivitatea de premiere vor avea loc pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, în fața Primăriei Municipiului Iași.

Mai multe informații puteți găsi pe http://raliul-iasului.ro/ și pe pagina de Facebook.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza