full screen background image

Super distracție la ediția inaugurală Viva La Playa 2017 de la Apollo Summer Lounge!

A venit oficial vara! Echipa Viva FM a dat startul sezonului estival cu prima ediție a proiectului radio Viva La Playa, de la Apollo Summer Lounge din Iași.

În week-end-ul 3-4 iunie 2017, echipa Viva FM a adus super distracția în cel mai mare centru de agreement privat din Iași: Apollo Summer Lounge! Muzică de cea mai bună calitate, distracție, concursuri interesante, premii și multă, multă voie bună, apă, soare și răcoare – sunt doar câteva dintre ingredientele atmosferei transmise pe frecvențele Viva FM.

Pentru a câștiga super premiile puse în joc, ieșenii prezenți la piscina Apollo au trebuit să răspundă întrebărilor pregătite de echipa Viva La Playa, să participe la concursuri de înot și de creativitate.

Gazda noastră din această vară, Apollo Summer Lounge a răsplătit creativitatea a două concurente oferind invitații pentru accesul la piscină. Piscina Apollo reprezintă destinația ideală de vară, unde, împreună cu familia și prietenii, vă puteţi bucura, din plin, de apă, soare și răcoare. Situată la ieșirea din Iași, spre Breazu locația reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulți de 220 mp și o piscină specială pentru copii, cu o suprafață de 100 mp, în care micuții se pot bălăci în voie.

Fiind vară, Mado împreună cu echipa Viva La Playa au pregătit un concurs amuzant, dar solicitant fizic pentru doi concurenţi curajoşi. După ce s-au întrecut la un concurs de înot în piscină, cei doi tineri au câștigat câte un voucher în valoare de 50 de lei, oferit Mado.

Vara continuă cu mai multe premii, muzică de calitate și distracție!

Partenerii care vor fi alături de noi această vară la Viva La Playa sunt: Carlsberg, Aperol Spritz, Cramele Gramma, Mado, CAR Flexicredit și Turistico.ro.

Rămâneți pe frecvențele Viva FM deoarece vara continuă cu super distracție la Viva La Playa!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *