full screen background image

Surprize și distracție în cadrul transmisie LIVE de la Târgul de nunți Ghid Mariaj

În perioada 26-29 octombrie a avut loc a XI-a ediție a Târgului de nunți Ghid Mariaj, la Sala Polivalentă Iași.

Vineri, 26 octombrie, echipa Viva FM a fost prezentă la eveniment pentru a transmite Live, pe întreaga rețea radio, cele mai importante informații despre ofertele expozanților, prezenți la Târgul Ghid Mariaj, pentru viitorii miri.

Cei interesați au putut găsi la târg toate produsele și serviciile necesare organizării unei nunți perfecte: de la cele mai frumoase de rochii de mireasă, costume, verighete, locații disponibile pentru marele eveniment până la servicii foto-video, decor, aranjamente florale și creativele tatuaje semipermanente, ce pot ține locul mărturiilor la nunți.

În cadrul transmisiei Live am discutat pe frecvențele Viva FM cu reprezentanți ai unor locații în care se pot organiza petreceri de neuitat, dar și cu importanți producători și comercianți de articole vestimentare de ocazie, verighete, accesorii sau alte servicii necesare pentru organizarea unei nunți. În cadrul transmisiei Live, au fost alături de noi: La Castel, Nanette Palas Congress Hall Astoria Gold, Dara MariagePleiada Boutique Hotel , Happy Booth, PontonTraser GoldMary StenLittle Texas, Dj Party SoundElysiumEuro Gold, Tattoo BarLe Gaga și Simona Codreanu.

Marea surpriză oferită de Viva FM expozanților prezenți la Târgul de nunți Ghid Mariaj a fost organizarea unei tombole pentru câștigarea unui premiu constând în servicii de promovare la radio Viva FM în valoare de 1105 Euro. Fericitul câștigător al marelui premiu a fost Nanette.

Casa de modă Nanette crează rochii de mireasă și rochii de seară pentru evenimente speciale, fiind o importantă sursă de inspirație pentru momente unice de fericire.

Pentru echipa Viva FM a fost o plăcere să se implice în promovarea evenimentului Ghid Mariaj și implicit a firmelor care au spus “DA!” acestui proiect. Rămâneți pe frecvențele Viva FMpentru că urmează noi evenimente importante în zona Moldovei, de unde Viva FM va transmite Live.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *