full screen background image

AUDIO: „Multă lume va veni din regiune: de la Suceava, Iași, Bacău” – A. Agatinei, despre Start Up Weekend Piatra Neamț

Distribuie

Rubik Hub, un spațiu dedicat antreprenorilor localizat în Piatra Neamț, continuă dezvoltarea ecosistemului start-up din nord-estul României prin organizarea singurului eveniment Startup Weekend din acest an din regiune, între 24-26 noiembrie.

Startup Weekend Piatra Neamț aduce un panel de mentori și jurați importanți. Printre aceștia se vor afla și Oscar Kneppers, fondator Rockstart, Traian Luca, fondator Gemini CAD Systems, Kevin Madill, mentor în cadrul Rockstart și Dragoș Pavăl, co-fondator Dedeman.

„Participanții trec de la idee la acțiune!”

În această dimineață, Alexandru Agatinei – Community Builder la Rubik Hub, a fost în legătură telefonică directă în emisiunea „Dimineți Animate”:

Dacă ai o idee, poți să te alături unei echipe și să creezi un start-up într-un singur weekend. Beneficiezi de mentorat de la antreprenori cu experiență din comunitatea Rubik Hub. Cunoști, te conectezi și împărtășești o experiență de viață cu oameni asemenea ție.

Prin Techstars Startup Weekend ești încurajat să îți prezinți idea pe care mai apoi să o transformi în startup în doar 54 de ore. La finalul celor 3 zile, un juriu format din oameni din mediul internațional de startup îți va da feedback constructiv pentru ideea de startup, iar amintirile acestor zile te vor motiva și mai tare să reușești în această lume plină de provocări.

Cei interesați se pot înscrie accesând linkul următor: http://communities.techstars.com/romania/piatra-neamt-romania/startup-weekend/

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *