full screen background image

Tăriceanu: ALDE nu va vota guvernul Cioloș

Distribuie

Tariceanu     Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marți, în fața parlamentului, în ziua când se dă votul de învestitură pentru Guvernul Cioloș, că nu înțelege de ce s-a ajuns la demisia guvernului Ponta din moment ce liderii partidelor se comportă la fel: PNL critică PSD ca și cum ar fi în opoziție, iar social democrații își văd de treabă ca și cum ar fi la putere.

Tăriceanu a precizat că ALDE nu va vota guvernul Cioloș.
“De fiecare dată când particip la dezbaterile parlamentului îmi vine să spun tot felul de răutăți. Astăzi, ascultând discursurile de până acum mă întreb dece toată această tevatură de o săptămână și ceva, cu demisia guvernului, pentru că nu îmi rămâne decât să constat că PSD-ul rămâne la putere și PNL-ul, prin vocea doameni copreședinte, își manifestă intenția de a fi critic la adresa guvernului, adică să rămână în opoziție. Aproape că nu s-a schimbat nimic.

Astăzi doresc să mă adresez mai mult în calitate de președinte al Senatului și mai puțin în calitate de co-președinte ALDE.

Am fost avertizat în ultima vreme că ar fi bine să renunț la anumite teme care par să deranjeze o serie de oameni și instituții. Prin acest discurs îmi asum o serie de riscur, dar vorul pe care l-am primit din partea lectoratului în 2012 îmi crează obligații și responsabilități la care nu am intenția să renunț”, a precizat Tăriceanu.

Totodată, fostul șef al Senatului a afirmat că îl aprciază pe Dacian Cioloș pentru modul în care și-a îndeplinit obligațiile oficiale la Bruxelles, dar și în țară.

“Domnule prim-ministru desemnat, vreau să știți că vă bucurați de aprecierea mea și a multor colegi de a-i mei pentru modul în care v-ați îndeplinit obligațiile oficiale atât în România cât și la Bruxelles. Nu mă îndoiesc de bunele dvs. intenții și de buna dvs credință”, a mai declarat Tăriceanu.

VivaFM – Live Your Music! » Național

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza