full screen background image

AUDIO: „Nu vă puneți bariere pentru creativitate!” | Gabriela Ciobanu, despre Festivalul team ADventure 2017

PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a X-a ediție a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventureAcest festival concurs se desfășoară anual și a trecut deja prin nouă ediții finalizate cu succes, câștigând astfel notorietate în rândul tinerilor pasionați de comunicare și strategie publicitară.

Șerban Vornicu, realizatorul emisiunii INTER CONECTAT, a stat de vorbă cu Gabriela Ciobanu, coordonatorul ediției a X-a a Festivalului team ADventure și a aflat mai multe detalii cu privire la scopul evenimentului:

 

 

 

 

Gabriela Ciobanu, coordonator team ADventure 2017

„Timp de o lună, studenții vor elabora o rezolvare proprie pentru studiul de caz primit”

Studenții și masteranzii de la Comunicare și Relații Publice, Jurnalism, Marketing și Comunicare în Afaceri, pot sta față în față cu realitățile acestui domeniu și discuta cu specialiștii care le clarifică orice nelămurire. În plus, în urma participării, cele mai bune idei și strategii sunt premiate și implementate.

Proiectul presupune trei etape, din care rezultă nouă strategii publicitare diferite, care vor concura pentru a deveni realitate:

  • Lansarea, în care studenții se înscriu la concurs, fie în echipe deja formate, fie individual, urmând să se încadreze ulterior într-o echipă;
  • Conferința, în cadrul căreia trei specialiști din domeniu sunt invitați, pentru a vorbi despre experiența lor și pentru a răspunde tuturor nelămuririlor participanților;
  • Gala, care presupune prezentarea strategiilor celor nouă echipe pentru trei studii de caz oferite de firmele partenere.

 

Mentorii ediției a X-a a Festivalului team ADventure sunt:

 

„Conferința este realizată pe trei teme relaționate cu studiile de caz”

În avansul festivalului va avea loc Conferința team ADventure,  joia aceasta, începând cu ora ora 10:00, în Sala Dublei Alegeri de la Muzeul Unirii. Conferința se adresează atât studenților înscriși în concursul team ADventure, cât și tuturor celor interesați de domeniul Comunicării și Relațiilor Publice și abordează teme importante din domeniul creativității, strategiei publicitare și brandingului.

Ce trebuie să știe pasionații de comunicare și relații publice despre Conferința team ADventure, aflăm de la Gabriela Ciobanu:

 

Invitații conferinței sunt:

  • Adrian Mironescu (Owner, Brand Identity Consultant and Designer la WIRON);
  • Ioana Dobrinescu (strategic planner la MullenLowe);
  • Teodora Migdalovici (terapeut de brand și coach în branding personal la The Alchemist și fondator la „The Alternative School for Creative Thinking”)

„Această legătură între creativitate și strategie poate crea un produs finit extrem de interesant.”

Echipa cu numărul 10 își propune să aducă elemente pe care studenții pasionați de comunicare deja le cunosc și să îi provoace pe aceștia să le asambleze în moduri unice, împreună. Iar pentru că numărul zece are conotații perfecționiste în materie de notare, echipa promite să fie la nivelul așteptărilor participanților, adică o echipă de nota 10.

Gabriela Ciobanu, coordonatorul acestei ediții a Festivalului team ADventure, alături de echipa de organizare

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment, puteți intra pe pagina de Facebook a proiectului și pe blogul acestuia.

Viva FM și emisiunea INTER CONECTAT susțin Festivalului team ADventure.

Șerban Vornicu

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *