full screen background image

AUDIO: Actorii de la Teatru 18 au prezentat conceptul de „teatru de sufragerie” în Dimineți Animate

Distribuie

În studioul Viva FM au fost în această dimineață actorii Tudor Alexandru și Camelia Duda, care formează împreună trupa Teatru 18. Trupa promovează o formă de teatru independent nouă în Iași – teatrul de sufragerie. Cei doi joacă efectiv într-o sufragerie a unei case vechi aflate în spatele Institutului de Anatomie de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. După fiecare reprezentație, oamenii rămân la un ceai în casa unde se joacă piesa, având posibilitatea de socializare între ei și cu actorii.

Până acum, în sufrageria casei din spatele UMF, s-a jucat primul act din comedia „Asta-i ultima dată!”, adaptare după Neil Simon, în regia lui Adrian Bradu.

„Asta-i ultima dată!” este o comedie în trei acte și reprezintă o meditație asupra singurătății în doi, prezentând povestea lui Barney Cashman, un bărbat căsătorit, care își dorește, pentru prima dată în viață, să aibă o aventură extraconjugală.

Cei doi actori au adus detalii despre piesă și au anunțat spectacolul de Ateneul din Iași, care va avea loc joi, pe 22 februarie, de la ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.

Biletele la piesa „Asta-i ultima dată!”, în valoare de 15 lei sau 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri pot fi achiziționate online de pe site-ul www.ateneuiasi.ro  sau direct de la casieria Ateneului.

Program: luni – vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza