full screen background image

TechShift – prima conferință internațională de inovație și produs din zona Moldovei

Distribuie

Ce faci pe 20 noiembrie? Hai la TechShift, eveniment dedicat comunității IT, în special celor interesați să proiecteze, să dezvolte sau să gestioneze produse de actualitate, de la antreprenori, intraprenori, manageri de produs, designer UX/UI, product owners, la executivi din agenții, team leaders, business analysts și developeri. Ai ocazia să fii prezent la prima conferință internațională de inovație și management de produs din zona Moldovei. Peste 200 de participanți sunt așteptați să ia parte la o experiență inedită, într-un cadru informal și creativ, unde speakerii internaționali și specialiștii din domeniu vor dezbate aspectele-cheie care țin de dezvoltarea unui produs inovator.

Ne-am propus să dezvoltăm un eveniment inedit în România, într-un format extrem de dinamic și creativ. TechShift este acel eveniment pe care toată lumea îl aștepta și de care comunitatea are momentan atât de multă nevoie, iar noi ne bucurăm că suntem cei care îl organizează la Iași. Intenția Techshift este aceea de a dezvolta un adevărat festival al inovației în edițiile care urmează și de a direcționa interesul local precum și knowhow-ul către dezvoltarea mai multor produse proprii”, declară Iuliana Anton, co-organizator TechShift 2017.

Evenimentul se va desfășura în două direcții. Pe 18 și 19 noiembrie, la sediul The Grape din Iași, vor avea loc workshopuri, care se vor întinde pe jumătate de zi. Pe 20 noiembrie, va avea loc conferința principală, la Congress Hall Palas Iași, sala Chopin-Vivaldi și care va dura întreaga zi.

Speakerii și invitații TechShift sunt nume grele din industria internațională de IT, iar participanții vor avea ocazia să îi cunoască personal și să le adreseze toate întrebările dorite. Pe scena TechShift 2017 vor urca:

  • James Hirst, Co-fondator Tyk;
  • Adam Dorfman, MBA, Author, Platform Designer;
  • Yariv Adan, Product Lead on the Google Assistant;
  • Adrian Zumbrunnen, Conversational Design / Motion / Code;
  • Edwin van Andel, Hacker and Security Adviser @Zerocopter;
  • Mirkka Länsisalo, Lean Service Creation Lead @Futurice;
  • Yukari Sugiyama, Change and Transformation Lead @Google;
  • Mauro Rego, Senior UX/ UI/ Service Designer;
  • Dan Toma, autor al ‘The Corporate Startup’.

Echipa de organizatori este alcătuită din 3 IT-iști ieșeni de la companiile IT’s Wise și The Grape, oameni bine ancorați în domeniu și în comunitate, care sunt de părere că a venit momentul ca Iașul și zona Moldovei să ducă evenimentele internaționale de IT la un alt nivel. Așa că Iuliana Anton, Liviu Costea și Tudor Gându au creat TechShift, prima conferință internațională de inovație și produs din zona Moldovei.

Info și bilete: www.techshift.ro

Pagină Facebook TechShift: www.fb.com/techshiftconference

Eveniment Facebook TechShift: https://goo.gl/e5uzmw

 

E-mail: contact@techshift.ro

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *