full screen background image

AUDIO: Mâine începe TechShift. “Conferința va fi axată pe discuții de business, de la idee până la IPO.”

Distribuie

Mâine începe TechShift, eveniment dedicat comunității IT, în special celor interesați să proiecteze, să dezvolte sau să gestioneze produse de actualitate, de la antreprenori, intraprenori, manageri de produs, designer UX/UI, product owners, la executivi din agenții, team leaders, business analysts și developeri. Peste 200 de participanți sunt așteptați să ia parte la o experiență inedită, într-un cadru informal și creativ, unde speakerii internaționali și specialiștii din domeniu vor dezbate aspectele-cheie care țin de dezvoltarea unui produs inovator.

Evenimentul se va desfășura în două direcții. Pe 18 și 19 noiembrie, la sediul The Grape din Iași, vor avea loc workshopuri, care se vor întinde pe jumătate de zi. Pe 20 noiembrie, va avea loc Conferința TechShift, la Congress Hall Palas Iași, sala Chopin-Vivaldi și care va dura întreaga zi.

„Așteptăm să vedem rezultatele acestei ediții, după care vedem cum putem să construim ceva mai frumos pentru edițiile următoare” – Tudor Gându, organizator

În emisiunea „Dimineți Animate”, colegii noștri Andrei Giurgia și Șerban Vornicu au stat de vorbă cu organizatorii evenimentului Tech Shift – Liviu Costea și Tudor Gându – și au aflat cum se pregătesc cu o zi înainte de începerea workshop-urilor care vor avea loc weekendul acesta.

Discuția integrală, aici:

„Liviu este arhitect într-o companie, iar eu și cu Iuliana am activat mai mult în domeniul resurselor umane până acum.”

Echipa de organizatori este alcătuită din specialiști ieșeni de la companiile IT’s Wise și The Grape, oameni bine ancorați în domeniu și în comunitate, care sunt de părere că a venit momentul ca Iașul și zona Moldovei să ducă evenimentele internaționale de IT la un alt nivel. Așa că Iuliana Anton, Liviu Costea și Tudor Gându au creat TechShift, prima conferință internațională de inovație și produs din zona Moldovei.

„Dacă e să ne uităm la cei care s-au înscris, noi spunem că suntem pe drumul cel bun. Sunt persoane din comunitatea locală, pe care deja îi știm, și ne bucurăm să vedem că există interes din partea lor pentru un astfel de eveniment.” – a declarat Tudor Gându.

Info și bilete: www.techshift.ro

Pagină Facebook TechShift: www.fb.com/techshiftconference

Eveniment Facebook TechShift: https://goo.gl/e5uzmw

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *