full screen background image

The Trumpets împlinește 4 ani de activitate!

Distribuie

Vineri este o zi specială! Prietenii noștri de la The Trumpets sărbătoresc 4 ani de activitate în Iași, iar cu această ocazie vă invităm la evenimentul lor special, “Vița de Vie 4 The Trumpets”, pe data de 30 noiembrie, la ora 21:00.

Așa cum ne transmite și descrierea evenimentului, muzica bună și băutura de calitate “Ne-au adus împreună, ne-au ținut împreună și astfel vom îmbătrâni împreună”. Surprizele nu vor lipsi, așadar, The Trumpets a creat propria bere aniversară pentru a face această petrecere memorabilă.

Cu peste 22 ani de activitate și având nouă materiale discografice la activ, Vița de Vie a ajuns să fie cea mai iubită trupă de rock alternativ, ținând o legătură strânsă atât cu fanii lor cât și cu stilul muzical pe care îl adoptă încă de la înființarea trupei.

Numărul de locuri este limitat iar biletele pot fi achiziționate chiar din pub, situat pe Strada Palas, nr. 7 A. Mai multe detalii despre eveniment și rezervări la numarul de telefon 0786 364 316 sau aici https://www.facebook.com/events/1953586108061225/

Cu cine ciocnim vineri un pahar? La mulți ani The Trumpets!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza