full screen background image

Tonus Plus: 6 februarie. Despre cancerul mamar cu invitatul – prof. dr. Dragoș Pieptu

Distribuie

La ediția Tonus Plus de astăzi, în studioul Viva FM l-am invitat pe Dragoș Pieptu, profesor de chirurgie plastică și reconstructivă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și medic la Institutul Regional de Oncologie din Iași, care a vorbit despre cancerul mamar, o boală frecvent întâlnită și totodată, o boală cu puternice influențe asupra psihicului.

Acesta a a atras atenția asupra faptului că riscul apariției cancerului la sân este mai mare atunci când în familie există persoane care au suferit de această afecțiune, însă a  menționat că este important ca pacientele și posibilele paciente să fie infromate cu privire la faptul că tratamentul reconstructiv al cancerului la sân este complet gratuit.

Totodată, profesorul Dragoș Pieptu a vorbit despre metodele de reconstrucție existente, aplicabile pacientelor de toate vârstele și tipurile.

În încheiere, acesta a atras atenția asupra importanței prevenției în ceea ce înseamnă sănătatea și grija de sine.

Dacă ați pierdut emisiunea Tonus Plus de astăzi, ascultați aici discuția dintre kinetoterapeutul Elena Gheorghiță și prof. dr. Dragoș Pieptu.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza