full screen background image

TRAFICANȚI DE CANNABIS, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

Distribuie

O grupare infracțională specializată în trafic de droguri a fost destructurată de polițiști, în urma unui flagrant organizat în municipiul Iaşi. Trei dintre membrii grupării au fost reținuți, în urma unei acțiuni a polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi.
Cinci persoane sunt cercetate pentru că ar fi constituit un grup infracţional organizat, ar fi procurat din Spania şi introdus în ţară cannabis pe care l-ar fi comercializat ulterior în municipiul Iaşi.

În urma flagrantului organizat de polițiști şi a percheziţiei domiciliare efectuate la data de 13 iunie, au fost găsite şi ridicate circa 200 grame de cannabis, şase telefoane mobile şi două cântare electronice.
Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Iaşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, introducere în țară de droguri de risc, trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Iaşi, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza