full screen background image

Trăiește-ți muzica la Trumpets cu Trupa 9, sâmbătă, pe 3 februarie

Distribuie

Dacă e sâmbătă, e muzică live la Trumpets!

Pentru un spirit de weekend relaxant, Trupa 9 vine să ne delecteze cu cea mai bună muzică, la Trumpets, în data de 3 februarie, începând cu ora 21:30.

Trupa 9 s-a înființat în toamna anului 2012 la Suceava, aducând o energie nouă pe scena de muzică live, abordând un repertoriu inedit și care acoperă o gamă foarte largă de genuri muzicale.
Ne vor cânta live melodii cunoscute, care ne-au plăcut mereu, pe care am dansat și pe care le-am fredonat cel puțin o dată în viață/pub.

Trupa 9 și-a propus, încă de la înființare, în primul rând să aducă un suflu nou între cover bandurile existente la acel moment pe piață prin repertoriul “îndraznet” și foarte variat. Trupa 9 cântă cu același succes aproape orice fel de muzică: rock, rap,house. reggae, funk, șlagăre românești, you name it. Sloganul trupei este „You Name It, We Play It”, adică promisiunea melodiilor pentru orice fel de gusturi muzicale.

„Ne dorim sa ajungem la cât mai multă lume peste tot în țară. Concertele noastre sunt cu adevarat “fun”. Adica vrei sigur sa iesi in oras, dacă știi că este cântare Trupa 9. ”

„Planuri de viitor” este subiectul preferat al echipei în momentul de față, pentru că se întâmplă lucruri frumoase în Trupa 9, în special din 2018. Membrii au stabilit niște priorități pentru anul acesta, între care cea mai importantă este lansarea unor piese proprii (după 5 ani de coveruri), cu videoclipuri si tot tacamul. Primul single semnat Trupa 9 se numește „Două amintiri”, tocmai ce a fost înregistrat și urmează să fie lansat la radio cât de curând. Videoclipul va apărea la vară pentru a fi în același vibe cu piesa.

Viva FM recomandă acest eveniment.

Trăiește-ți muzica, la Trumpets, cu Trupa 9!

 

 

 

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza