full screen background image

Distribuie

Sofia Traduceri  și-a început activitatea în anul 2005, când a fost deschis primul birou pe Esplanada din zona Hala Centrală. Din dorința de a fi mai aproape de clienții săi, Sofia Traduceri, are în prezent 3 birouri, în următoarele zone: cartierul Nicolina, zona Gară și cartierul Alexandru cel Bun.  După 7 ani petrecuţi în cadrul Biroului Notarial din Zimbru, biroul Sofia Traduceri s-a mutat 150 de metri spre staţia Minerva, lângă Cofetăria Teiul, vis-a-vis de agenţia Fidelia Casa.

Sofia Traduceri oferă următoarele servicii: traduceri autorizate sau legalizate din/în peste 30 de limbi, în funcție de necesitate, servicii de apostilare, supralegalizare și aplicare vize la diverse ministere, ambasade ori consulate, dosare de angajare în străinătate cum ar fi NMC, pregătire acte pentru cetățenie, declarații de valoare, interpretariat. Colaboratorii sunt traducători autorizați de Ministerul Justiției cu o vastă experiență în domeniile de expertiză.

Cu peste 12 ani de experiență, încrederea, profesionalismul şi promptitudinea descriu cel mai bine birourile Sofia Traduceri, iar sutele de colaboratori (persoane fizice sau juridice) care le-au călcat pragul în cei peste 12 ani de existenţă în Iaşi sunt cartea lor de vizită.

Dacă sunteți interesați de traduceri autorizate, apelați cu încredere la Sofia Traduceri. Echipa profesionistă găsește mereu soluțiile potrivite pentru orice tip de problemă din acest domeniu, iar asta nu o spunem doar noi, ci și clienții mulțumiți de colaborarea cu Sofia Traduceri, care nu sunt deloc puțini.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza