full screen background image

Trei zile de spectacol la Campionatul Național de Dans Sportiv 2017

După ce au reușit să cucerească trei titluri de campioni mondiali în anul 2016, dansatorii sportivi români au fost prezenți pentru trei zile la Iași, unde au susținut primul examen serios al anului. Campionatul Național de Dans Sportiv 2017 “Carpathian” a fost găzduit de Sala Polivalentă din Iași.

Dacă vineri, 3 martie, competiția a fost adresată sportivilor de la categoriile “debutanți” și “precompetițional”, precum și concursurilor pe clase valorice, sâmbătă și duminică au urcat pe scena ieșeană cei mai valoroși dansatori sportivi ai României. Aceștia au concurat pe categorii de vârstă: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-34 ani, Senior l (35-44 ani) și Serniori ll (45-55 ani). Aceștia au concurat la cele două secțiuni standard și latino-americane.

Campionatul Naţional de Dans Sportiv 2017 a fost jurizat exclusiv de arbitrii străini cu renume din cadrul WDSF (World Dance Sport Federation). Echipa de arbitrii a fost formată din unii dintre cei mai titraţi specialişti din Anglia, Rusia, Germania, Italia, Polonia, Lituania, Ucraina, Bulgăria, Croaţia, Ungaria, Franţa, Norvegia, Cehia , Spania, Macedonia, Olanda şi Şerbia.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *