full screen background image

“Trenurile Zăpezii 2016″. Biletele către staţiunile montane, reduse cu până la 56%

cfr calatori     Veste bună pentru turiştii care vor să vină la munte, cu trenul, în această iarnă. CFR Călători lansează „Trenurile zăpezii 2016″, în perioada 1 ianuarie – 29 februarie. Tarifele către principalele staţiuni din ţară au fost reduse.

Noile oferte se aplică la călătoriile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Potrivit cfrcalatori.ro, reducerile se acordă pentru toate trenurile, astfel:

– 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a;

– 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1827 și IR 1828 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur, la clasa a 2-a;

– 31% – 56% oferta valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București – Piatra Neamț, preţul biletului cu această ofertă este de 58.9 lei, cu 19.6 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanța – Petroșani preţul biletului este de  75.75 lei, cu 25.2 lei mai puţin față de prețul întreg.

VivaFM – Live Your Music! » Național

Comentarii