full screen background image

UMF Iași organizează la finalul acestei săptămâni un program de integrare a bobocilor

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” (UMF) din Iaşi organizează, în perioada 28 – 30 septembrie 2018, programul de integrare pentru studenţii din primul an, sub numele de „Orientation Days”. Studenţii din primul an, atât cei români, cât şi cei de la liniile de predare în engleză şi franceză vor primi informaţii despre tururile pregătite de organizatori, la info-point-ul instalat în clădirea Institutului de Anatomie.

Zilele dedicate bobocilor la liniile de predare în limba română vor fi vineri și sâmbătă când sunt programate tururile academice care vor fi conduse de studenţi din anii mai mari. Acestea se vor desfăşura în intervalul 9.00 – 16.00 şi vor debuta în Aula Magna „George Emil Palade”, unde bobocii vor primi broşuri şi halate şi vor face cunoştinţă cu decanii facultăţilor şi tutorii de an.

Apoi vor vizita clădirile universităţii începând cu corpul principal și Institutul de Anatomie, până la sediul din str. Kogălniceanu, Centrul de Limbi Moderne sau Biblioteca UMF, de pe strada Vasile Alecsandri nr.7, unde vor afla cum pot intra în posesia permisului la bibliotecă.

Începând cu ora 16, studenţii care nu sunt ieșeni pot participa la un tur ghidat al Iaşului. Pentru acest tur există două variante: Centrul Iaşului şi Palatul Culturii sau Copou şi Grădina Botanică, punctul de plecare fiind Esplanada UMF.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *