full screen background image

UPC a prezentat platforma HORIZON la Iaşi. Funcţia Replay permite vizionarea programelor timp de 7 zile de la difuzare

Distribuie

HORIZON, platforma video de ultimă generație, lansată de UPC în toamna anului trecut, a fost prezentată la Iaşi. Astfel, prin prezentarea făcută de Florin Busuioc, cunoscut om de televiziune, ieşenii au putut afla cum pot folosi noua platformă video, cum o pot obţine dar şi ce costuri implică folosirea unui astfel de dispozitiv.

Interfața noului HORIZON permite o navigare ușoară, simplă și prietenoasă, astfel că funcțiile de recomandare și căutare permit o găsire rapidă a conținutului, indiferent dacă este vorba despre filme sau seriale, programe înregistrate sau în curs de difuzare.

Cu funcția Replay, utilizatorii pot viziona programele canalelor preferate timp de 7 zile de la difuzare. În plus, dacă au ratat începutul serialului preferat sau al unui meci, cu Replay au posibilitatea să vadă totul din primul minut, să pună pauză sau să reia cele mai importante momente. În prezent, peste 65 de canale TV sunt disponibile în cadrul funcției Replay, aceste canale totalizând peste 70% din audiențele TV, conform măsurătorilor oficiale.

Reprezentanţii UPC au vorbit despre această platformă:


HORIZON dispune de un portal de aplicaţii în care vor regăsi cele mai populare și îndrăgite aplicații pentru toată familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo. Fiind o platformă deschisă, UPC va introduce în permanenţă aplicaţii noi, atât locale cât şi internaţionale, de notorietate.

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *