full screen background image

USR Iași a deschis două noi filiale

Uniunea Salvați România (USR) Iași s-a extins prin deschiderea a două filiale noi, în comunele Bârnova și Focuri. Ședințele constitutive ale ultimelor două filiale, din totalul de 18 existente în prezent, au avut loc sâmbătă, 12 ianuarie și marți, 22 ianuarie. Național, din totalul de aproximativ 300 de filiale pe care USR le are deschise la momentul actual, 18 fac parte din USR Iași. Departamentul de Extindere al USR  a realizat și publicat în cursul acestei luni, o hartă cu filialele locale ale partidului și cu datele de contact ale reprezentanților din teritoriu.

Astfel, pe harta care poate fi consultată accesând site-ul partidului, pot fi găsite cele 16 filiale deschise până în momentul realizării ei, anume Belcești, Dumești, Fântânele, Grajduri, Holboca, Mircești, Miroslava, Movileni, Hîrlău, Podu Iloaiei, Popricani, Scobinți, Ungheni și Valea Lupului – toate înființate în ultimul an de activitate.

„293 de localități au filiale USR, iar 135 dintre acestea sunt în mediul rural. Acesta este rezultatul muncii de organizare a echipelor de Extindere din toată țara. USR caută oameni onești, buni, profesioniști, pentru că în 2020 ne vom bate cu Partidul Social Democrat de la om la om, pe tot terenul”, a declarat Cristian Ghinea, coordonator al Departamentului Extindere al USR.

Acesta a mai adăugat și faptul că în luna decembrie a anului 2018, în cadrul unei reuniuni USR, reprezentanții și-au stabilit drept obiectiv ca în anul 2019 USR să atingă numărul de 900 de filiale locale deschise în teritoriu și a anunțat că, în viitorul apropiat, USR va publica o hartă cu filialele care urmează să fie înființate, pentru ca acest lucru să faciliteze munca departamentului și să crească vizibilitatea organizațiilor locale atât la nivel regional, cât și național.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *