full screen background image

Veolia Energie Iaşi anunţă depăşirea contractului de concesiune. Lucrările la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică continuă şi anul acesta

Veolia Energie Iaşi a anunţat că a depăşit nivelul de investiţii din contractul de concesiune de 27.690.000 de lei, compania realizând, până la finalul anului 2017, investiţii în valoare de peste 30.590.000 de lei. Proiectele de modernizare şi reabilitare au dus la creşterea randamentului sistemului ceea ce a dus la premiera naţională din 2017, când, în Iaşi, tariful la gigacalorie a scăzut de la 265 de lei, până la 245 lei.

La finalul anului 2017, totalul investiţiilor realizate de Veolia Energie Iaşi a depăşit 30 de milioane de lei, iar programele de reabilitare vor continua şi anul acesta. Compania a anunţat, în luna martie a anului curent, finalizarea lucrărilor de reabilitare a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică derulate de către Municipiului Iaşi.

Acestea vizează magistrala I, între Podu Roş şi Podul de Piatră. Lucrarile  vor continua cu reabilitarea a încă 12.000 metri de traseu reţea primară (în special în cartierul Dacia, b-ul Mangeron, străzile: Arcu, Calea Chişinăului, Ţuţora) şi încă 12.500 metri de traseu reţea secundară (cartierele Tătăraşi şi Nicolina 1).

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *