full screen background image

VIDEO: Andrei Cristea rămâne optimist pentru calificare

Invitat în studioul Viva Fm la emisiunea Sport Moldova, Andrei Cristea a discutat cu Radu Căciulă și Cristian Hitruc despre partida tur dintre CSMS Iași și Hajduk Split, scor 2-2, dar și despre returul care va avea loc în Croația, peste două zile. ”Chiar și acum mi-e greu să analizez această partidă, pentru că am avut 2-0, am avut meciul în mână, cu o echipă tânără, am fi putut menține rezultatul, dar până la urmă s-a terminat 2-2. Trebuie să rămânem optimiști, pregătim foarte bine meciul retur și sperăm într-o calificare”, a declarat Andrei Cristea.

Atacantul formației CSMS Iași a vorbit și despre greșelile făcute în finalul partidei de către Branko Grahovac și Mădălin Ciucă, gafe care au dus la golul marcat de croați la ultima fază a meciului. ”Nu putem să acuzăm un jucător sau doi, pentru că poate au fost alte meciuri în care cei doi au fost cei mai buni de pe teren. Branko a jucat foarte multe meciuri sezonul trecut, iar Ciucă a făcut un campionat foarte bun. Se întâmplă să greșești și se întâmplă să se vadă asta și pe tabelă, dar noi suntem alături de ei în vestiar”, a mai spus decarul ieșenilor.

Andrei Cristea a vorbit despre dorința sa de a rămâne la Iași și despre posibilitatea ca la încheierea carierei să devină antrenor.

Emisiunea Sport Moldova cu Radu Căciulă și Cristian Hitruc, avându-l invitat pe Andrei Cristea, poate fi urmărită:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *