full screen background image

VIVA Diaspora- vocea ieșenilor de pretutindeni!

Primăria Municipiului Iași, Radio Viva FM și Asociația pentru Dialog în Justiție, vă invită să participați la emisiunea specială „VIVA Diaspora”, o emisiune de interes juridic – informativ, pentru ieșenii de pretutindeni.

Emisiunea este o invitație la un dialog deschis între cetățeni și autorități, realizată în scopul de a veni în sprijinul ieșenilor care se întorc acasă din diaspora în această perioadă.

„VIVA Diaspora” are un caracter special deoarece este concepută și transmisă LIVE doar în cadrul evenimentului „Iașul este acasă”, organizat de Biroul Diaspora din cadrul Primăriei Municipiului Iași.

„VIVA Diaspora” este realizată și moderată de președintele Asociației pentru Dialog în Justiție, Maria Păduraru,  care aduce într-un radio mobil invitați de top din domenii de interes pentru diaspora și totodată pentru Iași.

În data de 10 august 2018, orele 14.00 – 16.00, transmitem LIVE dezbateri juridic-informative din Holul Mare al Primăriei Municipiului Iași, unde vă invităm să luați legătura cu specialiștii în administrație, economie, justiție, antreprenoriat, social etc, în scopul de a soluționa neclaritățile care există.

În data de 11 august 2018, orele 15.30 – 18.00, ne mutăm radioul și transmisiunea LIVE la Foișor în parcul Palas. Vă invităm să  fiți prezenți alături de noi și aici pentru a sărbători împreună Zilele ieșenilor de pretutindeni, în compania  altor specialiști care ne aduc informații privind modificările legislative, facilitățile, oportunitățile și suportul pe care îl poate oferi Iașul pentru diaspora.

„VIVA Diaspora” devine vocea ieșenilor care se întorc acasă de pretutindeni, a celor care vor să transmită un mesaj clar în scopul dezvoltării orașului nostru și a creșterii nivelului de trai pentru cetățenii săi.  „VIVA Diaspora” este vocea Iașului viu, a Iașului care se transformă, a Iașului în dialog deschis și transparent cu oamenii săi.

Vă invităm alături de noi să contribuiți la transformarea și dezvoltarea Iașului, pentru că toți visăm ca „acasă” să fie un loc primitor, frumos, bun și atrăgător!

Primăria Municipiului Iași, Radio Viva FM și Asociația pentru Dialog în Justiție, este deschisă dialogului constructiv și propunerilor tuturor ieșenilor reveniți acasă, pentru că și diaspora ajută la schimbarea Iașului și trezește speranța pe care o așteptăm noi, cei rămași în Iași.

 

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *