full screen background image

VIVA EXCLUSIV. Delia, în concert la Cotnari Rally Iaşi 2016

Distribuie

În perioada 8 – 10 septembrie va avea loc Cotnari Rally Iași 2016, eveniment la care Viva Fm este partener media. Anul acesta, Cotnari Rally Iaşi va debuta cu un eveniment special pentru ieşeni. Cântăreaţa Delia Matache va urca joi, 8 septembrie, pe o scenă care va fi amplasată în faţa Casei de Cultură a Studenţilor. Concertul va începe de la ora 22.00 iar circulaţia în zonă va fi întreruptă pe întreaga perioadă a desfăşurării momentelor artistice. Delia a mai fost prezentă anul acesta la Iaşi, când a concertat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Copou, cu ocazia Festivalului Internaţional al Educaţiei 2016.

Peste 40 de echipaje se vor întrece în competiția organizată de Asociația Sportivă XS Motorsport, în colaborare cu Primăria Municipiului Iași și Cotnari.
Tot joi, 8 septembrie, va avea loc Proba SuperSpecială Râpa Galbenă, după care echipajele vor goni prin Pasajul Mihai Eminescu și pe Bulevardul Independenței.
A doua zi a întrecerii va cuprinde patru probe speciale, adică câte două treceri pe Cioca Boca și Madârjac. În a treia zi, sâmbătă, caravana revine în apropierea orașului, în zona Bucium. Acolo se află probele Păun și Dobrovăț, care vor fi traversate de câte două ori, având două puncte de maximă spectaculozitate la săritorile artificiale, special amenajate pe proba Dobrovăț (Power Stage), una în apropierea startului din localitatea Dobrovăț, loc unde va fi amenajat și un punct de alimentație publică, cu grătare, băuturi, mâncare făcută la ceaun, iar la capătul celalalt, pe raza comunei Ciurea (sat Slobozia), unde autoritățile locale vă așteaptă cu o petrecere câmpenească, cu muzică live și puncte de alimentație publică, pe parcursul întregii zile.

Tot aici se va desfășura ceremonia de premiere a celor mai rapizi piloți pe ultima trecere pe această probă.

Sosirea festivă și festivitatea de premiere vor avea loc pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, în fața Primăriei Municipiului Iași.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza